Vem är PrettySmile och vad vi kan erbjuda

Pretty Smile tandvård hittar ni på S:t Eriksgatan 56 2tr i Stockholm. Tandvårdsmottagning har bedrivits här ända sedan 1940-talet. 2010 tog Helena Thorsell över efter Tandläkare Bo Nordgren. Helena Thorsell är legitimerad tandläkare med 20 års erfarenhet av tandvård och har ett nära samarbete med specialister inom alla områden. Till oss på Pretty Smile är hela familjen välkommen. Hos oss möter du engagerad personal med bredkunskap och mycket glädje och som använder de senaste behandlingsmetoderna. Vi samarbetar med specialister inomrotfyllning, tandkirurgi, tandlossning, bettfysiologi, tandreglering och barntandvård.

Som en av de mest eftertraktade klinikerna i Stockholm erbjuder vi på pretty smile det senaste inom avancerade medicinska behandlingar och estetik tandvård. Med fokus på personligt bemötande, ärlighet, dedikation och hög kompetens är vi en klinik med stort förtroende bland våra kunder. Vi är med dig hela vägen från din första konsultation till din sista efterkontroll. Hos Pretty Smile står du, dina önskemål, kvalité och säkerhet i fokus.

Vi på Pretty Smile erbjuder dig en kvalitetstandvård på högsta nivå. För oss är kvalitetssäkring för både patienter och personal viktigt, då alla skall känna sig trygga.  På kliniken arbetar också tandhygienisten Pia Jaf Andersson.

Vi är anslutna till Privattandläkarföreningen, Tandläkarförbundet och Försäkringskassan.

Klicka här för att träffa vår personal.